مشاوره حقوقی رایگان - به طرفه خارج شدن از قرارداد زبانی

سلام. من با یه اقای مغازه دار زبونی قرارداد بستم که یکم نقد بهم بده و برای اوردن جنسای کار و بقیه چیزا بهم دو برگ چک بده. بعد سه روز کار کردن هفت میلیون بمن داد که من تو اون سه روز بیشتر از هفت ملییون خرج تخته بشگه و کارگرو جوشکاریو چیزای دیگه کردم. یه مقدار جنس امانی براش بردم تا وقتی چکو بهم داد کارو شروع کنم. بعد پنج روز اونجا بودن هنوز بمن چکی نداد. منم جنسامو از مغازش برداشتمو اومدم بیرون. تازه بمن ضرر هم زده. این ادم میتونه از من شکایت کنه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله کار شما می‌تواند جنبه‌ی سرقت داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ حقوقی طرف مقابل شما می تواند ادعای خسارت کند که شما می توانید در مقام دفاع به استناد فاکتورهای خریدی که در اختیار دارید از خود دفاع کنید . از لحاظ کیفری ، طرف مقابل شما می تواند ادعای سرقت کند و ادعا کند که اجناس مغازه را به سرقت برده اید . که شما در مقام دفاع می توانید عنصر معنوی جرم سرقت را خدشه دار کنید و از اتهام انتسابی بری شوید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله امکان شکایت از شما وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وسایل خودتان را خارج کرده باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر میرسد به صورت حقوقی قابل وصول است اما از نظر کیفری تحت عنوان سرقت باید ارکان ان وجود داشته باشد مهم عنصر معنوی و سو نیت هست که باید احراز شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان شکایت از شما وجود دارد ولی شما میتوانید دفاع کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این که به شما پول داده درمقابل کار و شما نیز برای ایشان کار کرده اید می تواند الزام شما را به انجام تعهدات بخواهد .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتواند طرح دعوا نماید.اما با این تفاسیر که گفتید به نتیجه نخواهد رسید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله امکان شکایت از شما وجود داردشما هم دفاعیات خود را ارائه دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر جنس مال اون آقا بوده بله
البته چون شما قرارداد شفاهی داشته اید و پیامک و تماس هم بین شما رد و بدل شده است در صورت طرح شکایت هم موضوع به شورای حل اختلاف خواهد رفت موضوع خود را بیشتر توضیح بدهید