مشاوره حقوقی رایگان - حضور حقوقی در هیئت مدیره به نسبت سهام

آیا قانونی وجود دارد که در خصوص حضور حقوقی در هیئت مدیره به نسبت سهام مطرح شده باشد
تصور کنید 8 نفر هر یک به میزان 7.5 سهم از شرکتی را خریداری نموده اند، یعنی مجموعا 60 درصد و 40 درصد مانده متعلق به شرکت A باشد، در صورتی که با هیئت مدیره 7 نفره موافقت شود شرکت A چند عضو در هیئت مدیره می تواند داشته باشد و آیا الزامی در خصوص حضور با نسبت 40 به 60 وجود دارد؟؟

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

بله امکان پذیر هست به قانون اصلاح موادی از قانون تجارت بخش وظایف هیئت مدیره مراجعه کنید.