مشاوره حقوقی رایگان - رونوشت عقدنامه

با سلام عقد نامه خود را گم کرده‌ام ( بسیار قدیم ازدواج کرده ام ) برای تهیه رونوشت عقدنامه ، به دفترخانه مراجعه کردم ، و هنگام مراجعه به دفتر ، دفتر دار متوجه شد در قسمت نوع عقد هیچ چیزی قید نشده ، سپس در رونوشت عقدنامه از نوع عقد چیزی را ذکر نکرد . جهت راهنمایی فرمودند ، با زوج به دفتر اسناد رسمی مراجعه کرده ، و یک اقرار نامه جهت دایمی بودن عقد، اخذ نمایید .
باتوجه به تجربه شما وکلای عزیز و مجرب ، و پروسه مکانیزه شدن رونوشت ها آیا همین اقدام برای اثبات صحت عقد دایمی کافی است یا اقدام بیشتری لازم است ؟ آیا نیاز به تأییده ایی از مراجع قضایی دارد ( امثال شورای حل اختلاف یا دادگاه برای استفاده از مستمری و بهره مندی از ارث )

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر تقاضای اصلاح رونوشت را بنمایید