مشاوره حقوقی رایگان - طلا جهت خرید خانه

سلام وقت بخیر. همسرم برای خرید خانه به پول احتیاج داشت. قرار شد طلاهای من را بصورت امانت نزد کسی بگذارد و پول ازش قرض بگیره. بعد هر وقت مشکلش حل شد پول را پس داده و طلاها را پس بگیرد . بعد از 2 ماه به من گفت من طلاها را بهش فروختم چون نمیتونستم پولش را برگردونم . منم ناراحت شدم. الان هر چی بهش میگم من طلاهام را میخوام. میگه برای خونه دادم بهت برنمیگردنم. چکار کنم ؟
حکم این کار چیه ؟
هیچ رسیدی هم ندارم . فقط هم یه سرویس آن مربوط به خرید عروسی بوده مابقی مال خودم بوده

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام
عنوان اتهامی ایشان خیانت در امانت هست.