مشاوره حقوقی رایگان - مدرک در مورد فیلم و مدارک بانکی

سلام من از شوهرم موقع اقرار به اینکه به راجع به طلاهایی که از شوهر قبلیم رسیده و دادم فروخته فیلم گرفتم تو اون فیلم اقرار کرده که من طلاهای تورو فروختم و به جاش برات طلا میخرم الان داریم از هم جدا می شیم میتونم شکایت کنم و پول طلاهامو ازش بگیرم؟ در ضمن پول وام ازدواجمونم ازم گرفته و داده خواهر شوهرش خرج کنه اقساطشم من دارم پرداخت میکنم اونم مدرک دارم که پول از حساب من به حساب خواهر شوهرش واریز شده میتونم برا اونم شکایت کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما برای وام باید علیه خواهرشوهر به استناد مدارکتان دادخواست استرداد وجه دهید.علیه شوهر هم بارایه مدارک دادخواست استرداد طلا دهید البته فیلم اماره است لذابهتراست فاکتور طلاهارا داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علیه شوهر هم بارایه مدارک دادخواست استرداد طلا دهید البته فیلم اماره است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست استرداد طلا ها و دادخواست مطالبه وجه وام را اقامه نمایید و