مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع و هک شدن

سلام خدمت وکلا.
من 14 سال و 4 ماهم است . در پیام رسان سروش با یه فردی که اکانتش دخترونه بود و گولم زد س‌ک س چت داشتم و هیچ فیلمو عکسی از خودم نفرستادم . فقط گیف س ک سی فرستادم. اون هم حرفای نامشروع و میزد و منو تحریک میکرد. یدفعه نام خانوادگی شماره تلفن تمام مخاطبینم رو گفت و از صفحه چت ما در سروش اسکرین گرفت و گفت به بابات نشون میدم آبروتو میبرم.من بلاکش کردم ولی باز در اومد و گفت بلاک شکن دارم . دیلیت اکانت کردم و فرداش دیدم با خط من وارد تلگرامم شده درصورتیکه من اصلا تلگرام نداشتم و کدی برای من نیومده .اون اسکرین هارو هم برای بابام فرستاد . و بابام دید. من انکار کردم که کار من نیست و اکانت من نیست. رفتیم شکایت کردیم پلیس فتا . که گوشی من هک شده . فقط همین. اون به مخاطبینم هم دسترسی پیدا کرده . به من پیامای تهدید آمیز فرستاده.
آیا امکان داره که پلیس فتا س ک چت مارو تو سروش پیدا کنه؟ اونوقت وضعیت من چی میشههه. من مجازات میشم اگر اون هم شکایتی نداشته باشه؟ اگر داشته باشه چی؟؟
تو رو خدا کمکم کنیددد. خیلی نگرانممممم..

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است شکایت را پیگیری کنید تا معلوم شود طرف چه کسی بوده تا بیش از این اسکرین شات ها را پخش نکند