مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند ملک توسط وراث فروشنده

باعرص سلام پدربنده حدود15یا20سال پیش یه آپارتمان که دارای وام بانکی جانبازی بودخریداری کرددرفردیس کرج دراون زمان وام روبه خریدارانتقال نمیدادن مبلغ هرقسط70هزاروکل وام12میلیون بود پدرم دردفترخانه سه دانگ رو به نام مادرم زدوسه دانگ به نام خودش پدربنده ده سال پیش فوت کرد ولی مادرم درقیدحیات هستن چندروزپیش من وام رو تسویه کردم وفک رهن شددرزمان خریدپدرم همه جور تعهدازفروشنده گرفته ازمبایعه نامه املاک تاوکالتی که گفتم وتعهد بعدازاتمام وام که فروشنده راملزم به سندزدن میکرد حتی متعهد شده چه درزمان حیات وممات هیچ وراث قانونی یاغیرحق ادعا راجب ملک فروخته شده راندارددروکالت هم حق عزل راازخودش سلب کرده حالافروشنده هم فوت شده وراثش نمیان محضرکه به من پسرارشدخریدارهستم وازوراث وکالت دارم درمحضرحاضرنمیشن که یک وکالت تنظیم سند یاوکالت فروش بدن تمام دارایی ماهمین خونه هست تقاضای پول کردن لطفا ماراراهنمایی کنید خداخیرتان دهد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز مند بررسی اسناد و مدارک است تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اول اظهارنامه بدید و بعد الزام به تنظیم سند و انجام تعهدات به طرفیت وراث فروشنده