مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند ملک

ویلایی را در شمال که در محدوده حریم شهری است با مبایعه نامه املاک خریداری نموده ام که سند آن با استفاده از قانون تعیین تکلیف در حال صدور میباشد و اخیرا جهاد کشاورزی با شکایت یکی از افراد بومی محل ، مدعی ساخت غیر مجاز شده البته ملک پروانه ساخت ندارد و از ساخت آن دو سال و نیم میگذرد آیا میتوانم بقیه ثمن معامله هنگام تنظیم سند در دفترخانه را پرداخت نکرده و انتقال سند را موکول به رفع اشکالات نمایم و یا در صورت تنظیم سند چگونه میتوانم مسئولیت رفع هرگونه اشکال وارده از طرف شهرداری و یا جهاد کشاورزی و یا هر نهاد و ارگان دیگر را بر عهده فروشنده قرار دهم ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید مطابق قرارداد و مندرجات آن عمل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فروشنده مرتکب جرم تغییر کاربری غیر مجاز شده است و پرونده برای بررسی ساخت غیر محاز ، در کمیسیون ماده 99 مطرح خواهد شد و
و امکان صدور رای تخریب ساختمان غیر مجاز در کمیسیون وجود خواهد داشت

شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید مبنی بر اینکه
، فروشنده مرتکب جرم تغییر کاربری
غیر محاز شده است
و فروشنده مکلف است تمام معایب انتقال سند را برطرف نماید
و اعلام نمایید که باقیمانده ثمن معامله بعد از برطرف شدن معایب و
بعد از صدور رای کمیسیون ماده 99 و صدور سند مالکیت پرداخت خواهد شد
و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما در هنگام تنظیم سند پول را به دفترخانه بده و سند را بگیر تا بعد

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

تعهدات باید مطابق قولنامه عمل شود و موانع به صورت قانونی رفع گردد ....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا برای فروشنده اظهارنامه ارسال نمایید

و شما باید طبق مفاد مبایعه‌نامه و شروط قرارداد عمل نمایید و ...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
اثر بیع تملیک است که لازمه آن تصرف است. بنابراین بیع محقق نشده است و شما میتوانید از مابقی ثمن خودداری کنید
و السلام

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای عدم پرداخت باقیمانده ثمن
معامله ، شما باید ابتدا برای فروشنده اظهارنامه مبنی بر رفع موانع قانونی و ... ارسال نمایید

و موضوع ساخت غیر مجاز در اراضی زراعی ، باید در کمیسیون ماده 99 بررسی گردد و ممکن است کمیسیون رای به تخریب یا جریمه نقدی صادر نماید و ...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صورت جلسه ایی با فروشنده راجع به تمامی مواردی که مد نظرتان است تنظیم کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مطابق قرارداد و مندرجات آن ملاک اثبات موضوع است .