مشاوره حقوقی رایگان - موضوع: پیشروی طولی با رضایت مالک قبلی

با سلام
اینجانب یک رضایتنامه به مالک قبلی ملک مجاور دادم و یک رضایت از ایشان گرفتم در حالیکه ایشان ملک خودش را در 3طبقه و 12 واحد ساخت و فروخت و پس از آن فوت نموده، حال اینجانب پس از 5سال اقدام به دریافت پروانه ساخت نموده ام که شهرداری میگوید رضایت قبلی باطل است و باید از تمامی مالکین این ملک رضایت بیاورم.
حال نمیدانم چرا باید رضایت قبلی باطل شده باشد در حالیکه آن زمان شهرداری به این موضوع و پیامدهای بعد آن اشراف داشته است. خواهشمند است اینجانب را راهنمایی فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام مشکل شما از طریق مشاوره قابل حل میباشد. لطفاً در قسمت مربوط به مشاوره تلفنی ثبت سفارش نمایید.