مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

با سلام دختری شش دانگ عاشقمه و با من ایجاد رابطه کرده و این رابطه نتیجش چندباری سکس معقدی ملایم و چند باری بصورت نصفه از جلو داشتم البته بدونه تخلیه منی یا خونریزی و دردی و که ابراز کنه در حین رابطه حالا 5 ماهی از آخرین رابطمون میگذره و ایشان یکی دو ماه بعد از آخرین رابطه ادعا میکنه که بکارتش رو از دست داده حالا به فرض که درست بگه و بکارت از دست رفته حالا یا توسط من یا شخص دیگه آیا اگه کار به پزشک قانونی بکشه مشخص میکنه که این توسط من صورت گرفته یاشخص ثالث.... ممنونم بابت وقتیکه می‌گذارید.

پاسخ ها :

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
موضوع کاملاً تخصصی است. ازاله پرده بکارت در بسیاری موارد از سوی پزشکی قانونی قابل تشخیص است لکن انتساب آن به فرد معین مشکل! علی ایحال ممکن است طرف شما به استناد ادله و مدارک و شواهد بتواند ازاله را ثابت کن هرچند سخت است اما غیرممکن نیست. حتما با یک وکیل مشورت کنید