مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام و عرض ادب
طی مشاجره و به اجبار گرفتن گوشی من برای چک و وارسی گوشی من توسط ایشون، باعث شد انگشت کوچک پای من بشکنه و الآن هم در گچ هست
از آنجایی که ایشان سال پیش دادخواست طلاق فرستاده ولی بعد منصرف شد، بنده بیم اون رو دارم که باز این کار رو انجام بده
آیا من می تونم بدون شکایت از ایشون ، برم پزشکی قانونی و نامه ای مبنی بر همین مورد بگیرم؟ با عکس از پا و مدارک پزشکی ای که دارم؟
لطفا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر صرف داشتن نامه پزشک قانونی کافی برای اثبات جرم توسط همسرتان نیست

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام بله امکانش هست نامه پزشکی قانون فق5ط مدرکی برای شکایت هست نه لزوما خود شکایت