مشاوره حقوقی رایگان - تبیین قانون تملک آپارتمان‌ها

مالک طبقه همکف برج هستم. مدیر برج بودجه عمرانی مالکین را صرف موارد غیر ضروری می کند و مشکلات ذیل واحدهای طبقه همکف را برطرف نمی کند. راهکار قانونی چیست؟
1- لرزش دیوار و کف واحدهای طبقه همکف که به نظر میرسد از زیرسازی موتورخانه می باشد، بررسی و رفع مشکل نمی گردد.
2- آلودگی صوتی زیاد پس از تعویض کانال کولر و استقرار کانال های ضعیف، هنگام بهره برداری (حتی در زمان عدم استفاده واحدهای طبقه همکف) چندین برابر شده است.
3- کف طبقه همکف همواره بسیار سرد است. یکی از دلایل عمده وجود پنجره های هواکش های پارکینگ در زیر واحد طبقه همکف می باشد که به صورت مشاع برای تهویه هوا کل پارکینگ برج مورد استفاده قرار می گیرد. پیش تر مقرر بود زیر آن روکش عایق شود که صورت پذیرفت.

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام در وهله اول اظهارنامه بفرستید