مشاوره حقوقی رایگان - فروش امتیاز زمین

با عرض سلام
در سال 86 یک امتیاز زمین مسکونی که از یکی از تعاونی مسکن های ارتش به من تعلق گرفته بود را به فرد ثالثی فروختم و در مشاور املاک قولنامه تنظیم شد و در آن فقط ذکر شد که فروشنده پس از فروش حق هیچگونه اعتراضی نسبت به این امتیاز ندارد و چند روز بعد به محضر رفتم و وکالت فروش به خریدار دادم و امضاء کردم
الان پس از گذشت 15 سال خریدار علیه من شکایت کرده که یا زمین را به او بدهم یا پول زمین را طبق روز مطالبه کرده
حال سوال من اینست که من فقط یک امتیاز فروختم نه زمین که حالا بخواهم به او پس بدهم
ضمنا خریدار در همان سال هال به تعاونی مسکن مذکور مراجعه کرده و برابر وکالتی که از من داشته تعهد داده که هر مشکلی در خصوص انتقال و صحت و سقم مدارک تحویلی خود جوابگو خواهد بود
حال من باید چکار کنم ممنون از پاسخگویی شما عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است