مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دروغی دایر بر تخریب

باسلام اینجانب که توسط یه نفر مورد ضرب و شتم قرار گرفتم که طرف بعد این که منو زد توسط دوستش با ماشین از صحنه متواری شد و من هم پلاک برداشتم و زنگ زدم 110 اومد و شکایت کردم و دوتا شاهد هم کلانتری بردم و پلیس اومد محل تحقیق که گفتن بله دعوا شده و برگه پزشک قانونی هم بردم بعد استعلام پلاک ماشین به اسم خواهر طرف بود که اومد دادگاه بعد دوبار خواستن قاضی اونو ولش کرد و من دوباره دادگاه رفتم قاضی اسم طرف گفت میدونی گفتم بله با اسم فامیل عکسشو در اورد و گفت اینه که تو رو زده و من گفتم بله خودشه که چند روز پیش براش احضار فرستادن در ضمن من شماره و صدای برادرشو که زنگ زده گفته بیا ببینمت رضایت بده رو دادم دادگاه. امروز همین طرف رفته منو بر دائر بر تخریب بعد 5ماه الان شکایت کرده که من اصلا نه دم درشون رفتم و نه دیدمش و از هیچی خبر ندارم قاضی هم که پرونده اون هم به همون شعبه که پرونده من هستش خورده و تو برگه نوشته که برم هویت آگاهی جهت انگشت نگاری ممنون میشم منو زود راهنمایی کنید منی که اصلا از هیچی بخدا خبر ندارم و شاهد هم دارم که کلا سر کار بودم و یا خونه آپارتمان خودمون حتی آپارتمانمون دوربینهای بزرگ ورود خروج هم داره الان من فردا باید چیکار کنم چون من اصلا روحمم خبر نداره فقط طرف میخواد با اون کار من بهش رضایت بدم. ممنون

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : نگران نباش ، توکل به خدا داشته باش و بگو که من از ناحیه نامبرده مورد ایراد ضرب وشتم ( فحاشی ) قرار گرفته ام ، و ادعای وی که من مزاحم ایشان شده ام بدلیل اینکه منزل ایشان بنا به اظهارات وی دوربین دارد و یا مدرکی‌دارد ارابه نمایید