مشاوره حقوقی رایگان - مجازات قرص استمینافن کدئین در ترکیه

سلام من 10ورق قرص استیمینافن کدئین باخودم به ترکیه بردم ونسخه پزشک هم دارم ولی لب مرز منو بازداشت کردن وبه دادگاه فرستادن اونجاهم گفتند که قرصها باید برن ازمایش البته از من ازمایش گرفتن ووقتی دیدن که تو خونم هست منو ول کردن ولی ممنوع الخروج شدم تا جواب ازمایشگاه بیاد اونم دوهفته تا سه ماه طول میکشه من با گرفتن وکیل تونستم که ممنوع الخروجی رو وردارم وبه ایران برگشتم ولی موقع دادگاه باید به ترکیه برگردم میخواستم ببینم بااین شرایط حکم قاضی چی میتونه باشه ایا مجازاتی برای این مورددرنظرمیگیرن البته گوشیه تلفن من رو هم گرفتن وگفتن بعداز دادگه به من میدن ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر وثیقه ای از شما گرفته نشده است نیازی به برگشت به خاک ترکیه نیست ایران نیز شما را تحویل نخواهد داد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. قوانین هرکشور متفاوت است.از وکلای ترکیه سوال بفرمایید.