مشاوره حقوقی رایگان - زنم مشکل عصبی دارد

من حدودا 17 سال است ازدواج کردم یک دختر 15 ساله ویک پسر 10 ساله دارم همسرم از روز عروسی مشکل عصبی داشت اون موقع میتونستم تحمل کنم اگه داروها شو بخوره شب وروز می‌خوابه اگه سر موقع نره دکتر داروهاشو نخوره دیگه نمی تونه بخوابه کلا هذیون میگه من دیگه اون طاقت جونی وندارم خودم هم دیگه سریع عصبانی میشم به خاطر کارهای همسرم دیگه طاقت ندارم باید چه کارکنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهترین راه صبر و شکیبایی و تربیت و مواظبت از فرزندان و استعانت از خداوند متعال است .
در ضمن راه قانونی که پیشنهاد نمی شود این است که مرد می تواند هرزمان که خواست همسر خود را با پرداخت کلیه حق و حقوق قانونی مهریه، نفقه، اجرتالمثل ایام زوجیت و... طلاق دهد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.