مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از بهورزی

سلام.من الان پشت کنکوری هستم و اردیبهشت کنکور دارم.و حالا درمانگاه روستامون جذب نیرو بهورزی میخان.خانواده منم گیر دادن ک باید بیخیال درس بشی تلاش کنی برای بهورزی قبول بشی.من میخام بدونم اگ بهورزی قبول بشم.و ازینطرف برم کنکور بدم و قبول بشم.میتوانم از بهورزی استعفا بدم برم دانشگاه؟؟؟مشکلی پیش نمیاد؟اردیبهشت کنکور دارم.و خو جواب کنکور هم تا شهریور میادو مهر سال بعد کلاسا شروع میشه.
سوالم اینه اگ بهورزی قبول شدم و کنکور هم قبول شدم.میتونم بهورزی رو کنار بزارم برم ب دانشگاه برسم؟؟؟