مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

سلام، بعداز فوت پدرم برخی وراث حاضر به تقسیم ارث نشدند وحتی بدون اذن همه وراث اقدام به تخریب وبازسازی ملک کردند. وملک هم تحریر ترکه شده واز اول کلیدش توسط برادر مان عوض شده ویه مدتی هم مادرمان ساکن بود که فوت کردند.اول تقسیم ترکه یا تصرف عدوانی بزیم در تقسیم ترکه میشه خسارات وارد واقدام به باز سازی را آورد، بعد اجرت مثل ایام تصرف، واجرت امثل ایام زوجیت مادرم به غیر از مهریه، البته وصیت نامه به دلیل امور حسبی تنفیذ نشد.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. با انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه دهید. ودرمرحله بعد مطالبه اجرت المثل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید
.اجرت المثل ایام تصرف هم قابل مطالبه است