مشاوره حقوقی رایگان - ارث برادر مجرد

با سلام وقت بخیر.پدر و مادر چندین سال پیش فوت کرده است .و یکی از برادرم بیماری اعصاب و روان دارد و چندین ماهه فوت کرده و مجرد بوده.و یکی از برادرم که تو خونه اون برادرم که فوت شده و بیمار اعصاب روان بوده زندگی میکردن.و الان اون برادرم که با برادر بیمارم زندگی میکرد میگه که تمام اموال غیر منقول و منقول زمین و خانه را بنام من کرده.آیا یک بیمار اعصاب روان میتواند اموال خود را فقط به یک برادر خود انتقال دهد.و بقیه وراث هیچ حقی نداشته باشند؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص این که برادرتان در زمان حیات قدرت تصمیم گیری در اموالش را داشته با پزشکی قانونی می باشد ، تصمیم دادگاه ملاک عمل است