مشاوره حقوقی رایگان - درست نوشتن تحصیلات در عقدنامه ازدواج ک فریب به حساب نیاید

باسلام من یک سوال ازشما داشتم اینکه من در کرونا تا نوبت اول دوازدهم درس خواندم وکارنامه نوبت اول دارم فقط نوبت دوم ب کلا ب مدرسه نرفتم کارنامه هم ندارم شهریورم نرفتم پرونده ام راگرفته ام ازمدرسه وفقط این سوال برامن خیلی مهم شده ک در عقدنامه ازدواجم درقسمت تحصیلات چ بنویسم ک فریب درازدواج نباشد بعدازازدواج علیه من نتواند همسرم ب جرم فریب درازدواج شکایت کند؟‌اگر دیپلم ناقص بنویسم فریب میشود یانه ایا من دیپلم ناقص هستم یا تحصیلات من چقدر میشود ک من آن رابنویسم نمیدانم ؟دراین مسئله گیر کردم نمیدانم چ بنویسم ک بعداز ازدواج علیه من شکایت نکنند ؟ اگر میشود شما مرا راهنمایی کنید من اصلا نمیدانم ان نوبت اول کارنامه ک دارم ان ثبت شده در آموزش وپرورش یانه اصلاجزء تحصیلاتم حساب میشه یانه چون نوبت دومشو کلا نرفتم ن ب کلاسهاش ن ب امتحانات پایانیش اگر میشه شما بهم بگین درعقدنامه تحصیلاتمو چ بنویسم ک برام مشکل پیش نیاد بعداز ازدواج؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تا همان مرحله ای که شرکت کرده وقبول شده اید. مثلا دوازده