مشاوره حقوقی رایگان - فیلم دوربین مداربسته و پیامک برای اثبات خیانت وگرفتن طلاق و حضانت فرزند کافی است؟

سلام وقت بخیر، پیام هایی مبنی بر رابطه جنسی شوهرم با مردان دیگر دیدم وچندی پیش در فیلم های دوربین مداربسته ورود مردانی را به خانه دیدم آیامدارک برای اثبات جرم کافی است؟ضمناشاهدی هم دارم که زمانی که مرد درخانه بود اورا دیده.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در دادگاه خانواده به این مورد ترتیب اثر داده نمی‌شود مگر اینکه دادگاه کیفری این پرونده را رای محکومیت بدهد و از این طریق بشه عسر و حرج شما را اثبات کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلاممستحضر باشید تمام این مواردی که شما اعلام نمودید اماره است دلیل نیست اما می‌تواند به شما کمک نماید ضمناً شما می‌توانید درخواست‌های دیگری برای اثبات ادعای خود داشته باشید

و در موضوعاتی که مد نظر دارید می‌تواند به شما کمک نماید