مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه،باکره نبودن،لواط همسر،اَنگ دوشیزه نبودن

با سلام. بنده دو سال هست که توی عقد هستم و خانه ی پدری هنوز هستم در طی این دو سال هیچگونه نفقه ای به من پرداخت نشده فردای عقد بنده با همسرم رابطه داشتم و هیچ خونریزی نداشتم قبل عقدم رفتم پیش ماما و دکتر زنان گفتن امکان خونریزی نیست در زمان رابطه و برگه ای بهم ندادن الان بعد گذشت دو سال همسرم بهم اَنگ زده و میگن دوشیزه نبودی و خانوادش اومدن گفتن برید توافقی و دوستانه جداشید خانواده خودمم گفتن مهریه حق زنه باید پرداخت بشه اما گفتن پسرمون چیزی نداره که بخواد بده همسرم باباشون فوت شدن و با بابابزرگ پدریشون زندگی میکنن و گفتن اگه برای مهریه درخواست بدی طلاق نمیدیم و مهریه ام نمیتونی بگیری و میریم برای اینکه دوشیزه نبودید شکایت میکنیم و شما محکوم میشید الان یک ماهه که هیچ خبری از همسرم نیست چند روز پیش متوجه این موضوع شدم که همسرم لواط هست یعنی عکس و فیلم و پیام هاشو برام فرستادن که با چند نفر قرار گذاشتن و رفتن به غیر از این موضوع اعتیاد شدیدی به ماریجوانا و الکل و سیگار و قرص داره که شبی که اومده بودن صحبت کنند این موضوع رو مطرح کردم که در کمال تعجب گفت پاکه پاک هستم میتونم فردا برم برای آزمایش در صورتی که عکس و فیلم های مصرف روزانشونو رو هم دارم
بی زحمت راهنمایی کنید خیلییی استرس و دلشوره دارم از هیچ طرف اقدامی برا دادگاه نشده
باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص ادعای عدم دوشیزگی الان دیگر ادعایی از زوج قابل قبول نیست

یه به شما تعلق می‌گیرد و می‌توانید آن را مطالبه کنید و زوج موظف پرداخته است

اما در خصوص طلاق و سایر حقوق مالی نیاز به گفتگو و بررسی بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید و درخواست نفقه و تهیه منزل مستقل نمایید
دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را مطرح نمایید
شما میتوانید درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید
و

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
طرفين به جاي تهمت و افتراهاي جنسي و اخلاقي بد به هم
با توافق جدا شويد
مهريه در هيچ صورتي ساقط نمي شود
حق فسخ هم فوريت دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است