مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه عموی فوت شده بدون فرزند

سلام خدمت وکلای محترم من یه عمو داشتم که مجرد بود فوت شد ایشان صاحب یه قطعه زمین مسکونی بودندپدر من فوت شده و ما برادر زاده ابوینی هستیم عموم با پدر من از پدر و مادر مشترک بودند و عموم یه برادر دیگر امی دارد یعنی فقط با پدر و عموی من فقط از مادر برادر هستن خواستم ببینم ارثیه عموم به برادر زادهای ابوینی میرسد یا برادر امی یا همگی سهم دارند . ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از پدر یکی باشند به نظر تعلق می گیرد.
توجه داشته باشید موضوع نیاز به بررسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر پدر شما زودتر فوت نموده باشد به شما ارثی نمی‌رسد مگر اینکه وارث دیگری وجود نداشته باشد