مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

پدرم قبل از عمویم که وارث ندارد فوت شده ایا از مال او به ما هم ارث میرسد یا فقط مال فرزندان عمه و عموهایی است که بعد از او فوت شده اند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد به صرف آنچه در سوال آمده است امکان راهنمایی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است خیر مگر وراث دیگری نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا طبق قانون اگر وراث قبل از مورث فوت نمایند به فرزندان وارث ارث
نخواهد رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما با توجه به اینکه پدرتان قبل عمویتان فوت کرده ارث نمی برید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط به عمو و عمه ها می رسد البته اگر شما ابوینی باشید و ایشان ابی باشند به شما می رسد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مال اونهاست چون به قایم مقامی ازپدرومادرشان ارث میبرند و والدینشان بعدازعموفوت کرده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وراث قبل از مورث فوت نمایند به فرزندان وارث ارث
نخواهد رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه به نظر شما قبل از ایشان به رحمت خدا رفته است به ایشان ارث تعلق نمی گیرد