مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از ضعف نفس

خواهرم قبل مرگ مادرمریضم که دارو مخدر مصرف می نمود یه مبایعه نامه صوری درست میکنه تاریخشو میزنه سال 96بعدمن رفتم جعل شکایت کردم اجاره نامه روبردم گفتم مادرم تاسال 98اینجارواجاره داده همین خواهرم هم به عنوان شاهد پای اجاره نامه ر امضء کرده این خود اقرار هم هست که مادرم صاحب خونه بوده بعد خواهرم اقرار کرد من سال 97 نو
شتم تاریخ قبل رو زدم رفت کارشناس کارشناس گفت همون سال 96 نوشته شده حالا فرستادیم کارشناس 3نفره آیا کارشناس سه نفره بازممکنه اشتباه کنن من باید چیکار کنم من میدونم مادرم قبل مرگش هیچ آپارتمانی نفروخته خواهرم هم پولی نداشت لباس بخره چی باشه چندتا آپارتمان چه شکایتی کنم سوءاستفاده ازنفس نمی دونم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
توسط کارشناس 3 نفره بررسی خواهد شد
و نظریه کارشناسی 3 نفره قابل اعتراض است

بعد از صدور حکم قطعی کیفری ، شما باید دادخواست بطلان معامله را اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر امضای مادرتان واقعی است اثبات صوری بودن خیلی سخت است . ابتدا باید ضعف نفس مادرتان را بوسیله پزشک قانونی اثبات نمایید سپس شکایت سو استفاده از ضعف نفس اشخاص مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کارشناس مطابق مدارکی که در اختیار آن قرار می‌گیرد اظهار نظر می‌نماید شما می‌توانید از مدارک پزشکی و شهادت شهود نیز استفاده کنید