مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک توسط تعاونی مسکن

ما 12نفر از اعضای شرکت تعاونی مسکن هستیم که سه سال پیش سال 1399مبلغ 500میلیون تومان به شرکت تعاونی جهت خرید زمین و ساخت آپارتمان پول دادیم حالا بعد سه سال مدیرعامل میگوید که زمین خریداری شده دارای معارض است وشکایت از دادگاه کرده وبا توجه به افزایش بی رویه قیمت زمین ومصالح جبران خسارت چگونه انجام میشود با توجه به افزایش سرسام آور قیمت ها سال 1402 ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر قراردادی در قبال این 500 میلیون منعقد نموده‌اید و در آن اشاره به خسارات و ضررها نموده باشید امکان مطالبه جبران خسارت ممکن خواهد بود.
در غیر اینصورت از تاریخ مطالبه وجه خود، خسارت تأخیر تأدیه تعلق خواهد گرفت.