مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسرم از من

با سلام و خسته نباشید.4 ماه بود که زیر یک سقف رفتیم بعد 4 ماه خانومم خانه را در حضور پدرش و مامور نیروی انتظامی صحیح و سالم ترک کرده و دو روز بعد از آن شب شکایتی تحت عنوان ضرب و شتم همراه با نامه پزشکی قانونی و فحاشی با شاهد و تهدید به مرگ عنوان کرده است.حال چطور میتوانم بیگناهی خود را ثابت کنم؟با تشکر از قبل.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام غلیکم.1 گزارش مأمور پلیس ناظر.2.رد اظهارات شاکی 3جرحشهادت شهود.یاالله

پرسشگر :

با سلام و خسته نباشید.احسنت مرسی

یک وکیل

سلام" با نظر همکار محترم موافقم ضمن اینکه اثبات شکایت یا ادعا با شاکی و مدعی خصوصی است .