مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از حساب بانکی دیگری

با سلام من دوسال پیش برای آموزش پیرایش مردانه رفتم آموزشگاه و بعد از گذشت مدتی از طرف مدیریت پیشنهاد همکاری بم شد مربیگری سالن و بپذیرم سال اول با من قراداد نبستن و با پولی که خودم وسیله مورد نیاز کار اموزارو تهیه کرده بودم در آمد داشتم بعد از یکسال با من قرداد بستن و گفتن برا ابلاغیه مربیگری اقدام کنیم نیاز به سفته 50 میلیونی هست که از من سفته رو گرفتن و بعد از اون از کار آموزان که تو آزمون تئوری وعملی غیبت میکردن اخاذی میکردن و شماره کارت من رو میدادن بهشون و نفر جایگزین میکردن حالا که من از این آموزشگاه اومدم بیرون با من لج کردن همه اون کار آموزانی که ازشون پول گرفته بود رو بهشون گفته مربی پول ها رو دزدیده در حالی که همون لحظه کارت می‌کشید وهر روزم اس ام اس کار آموزان و مدیریت آموزشگاه شبانه روزی ایجاد مزاحمت و تهدید برای اجرا گذاشتن سفته میشم خواستم مراحل قانونی این کار رو بدونم و پیگیری کنم ممنون میشم از راهنمایی تون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت استرداد سفته بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی با عنوان‌های مطرح شده شکایت نمایید