مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از حساب بانکی دیگری

سلام من برای شخصی ممبر یا همان عضو فروختم و او مبلغی برای من واریز کرد ولی با کارت های مختلف میخواستم بدونم که اگر پول هایی که از اون کارت ها واریز شده قابل استفاده
اگر اون شخص که از من عضو خریده از کسانی دیگر سوء استفاده کرده باشه و شماره کارت من رو داده و با آن پول ها عضو خریده باشه
اگر اون افراد شکایت کنند من باید پولی پس بدهم و پیام از چت شخص خریدار دارم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما با علم و قصد خود حساب خود را در اختیار دیگری بگذارید در مقابل واریز کننده‌های با حسن نیت مسئول هستید