مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت همسر

سلام بنده 6 سال هست که ازدواج کردم ویک پسر 4ساله دارم ،شغل همسرم رانندگی هستش ،بنده از گوشی ایشون چون صدای ضبط مکالمات داشت چند باری دیدم که مکالماتی با زن های غریبه داره چند باری که به ایشون تذکر دادم منو از خونه بیرون کرد،ولی بنده به خاطر فرزندم موندم ،الانم با چند تا خانوم در ارتباط هستش توی روبیکا و تلفن که بنده عکس پیام های ایشون رو برداشتم .هر زمان هم به همسرم تذکر میدم میگه من چون راننده هستم دادگاه نمیتونه به من کاری کنه فوقش میگم کاروان هستن !
تازگیا هم دنبال صیغه هستن و از وسیله کاریشون قرص تاخیری پیدا کردم.
الان من با چه مدارکی میتونم کارم رو اثبات کنم که ایشون به بنده خیانت میکنن.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به استناد مدارک ذکر شده امکان طرح دعوی وجوددارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از چت‌ها عکس بگیرید صدای ضبط شده را در اختیار داشته باشید در صورت شکایت دادگاه پرینت تمام مکالمات ایشان را می‌گیرد و اگر اثبات شود جرم سنگینی برای ایشان خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید ادله محکمه پسند ارائه داد.