مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب بدهکار

سلام خدمت وکلای گرامی
از فردی متواری مبلغ 700م چک و سفته دارم
آدرسی هم که ازش داشتم تخلیه کرده گوشیش هم خاموشه راهی برای پیدا کردن بدهکارهست
مسدودی کارت ملی ادرس همسر یا غیره
لطفاً راهنمایی فرمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ابتدا سفته وچک را از طریق دادگاه مطالبه و بعدا اقدام به جلب سیار وتوقیف اموال و… کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مطالبه وجه چک را نمایید و در صورت عدم پرداخت ، درخواست توقیف حساب های بانکی و اموال محکوم علیه را نماید و درخواست ممنوع الخدمات شدن ایشان را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست استعلام سه گانه را داشته باشید درخواست مسدودی کد ملی نمایید و حکم جلب دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند اختلاف رویه وجود دارد با این اوصاف جهت مسدودی شماره ملی و ممنوع الخدماتی اقدام نمایید