مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حکم جلب

با عرض سلام و درود خدمت وکلای گرامی. بنده از شخصی طلب دارم شکایت کردم و طرف بدهی خودش پذیرفت و محکوم به پرداخت شد. اما پس از اتمام مهلت و حتی اتمام مهلت سی‌روزه اجرائیه هیچ اقدامی برای پرداخت بدهی یا اعلام لیست اموال یا اعسار انجام نداد. پرونده به اجرای احکام ارسال شد و زمان نظارت بر پرونده سه ماه بعد اعلام شده! سئوال بنده این هست که آیا تا پیش از جلسه نظارت میتوانم تقاضای حکم جلب سیار و اقدام علیه اون شخص را کنم یا باید منتظر جلسه نظارت بر پرونده باشم؟ اگر امکان جلب قبل از نظارت پرونده در اجرای احکام وجود دارد، بنده باید در درخواستم دادگاه اولیه را مخاطب قرار بدهم یا اجرای احکام؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم میتوانید تقاضای حکم جلب دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قبل از جلسه نظارت هم می توانید دادخواست بدهید ...

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام در صورت قطعیت حکم یا عدم پذیرش اعسار می توان درخواست جلب داد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد از قطعی شدن حکم و رد اعسار میتوانید حکم جلب بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر اموالی نداشته باشد و در استعلامات سه گانه چیزی به دست نیامده باشد میتوانید درخواست جلب ایشان را دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق اجرای احکام درخوتست جلب‌کنید.کاری به وقت‌نظارت نداشته باشید مربوط به امور داخلی شعبه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از قطعیت حکم می توانید درخواست جلب کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام ، وقت نظارت ویا وقت احتیاطی باوقت رسیدگی متفاوت هست دراین حالت وقت نظارت برای این قرارداده میشه تا پرونده ازلحاظ استعلامی تکمیل بشه و نقصی نداشته باشه ولی شما میتونین هرزمان که بخواین به ادامه عملیات اجرایی درخواست بدین ودرصورت انجام استعلامات سه گانه، درخواست جلب بدین . درصورت تمایل به داشتن وکیل یامشاوره تکمیلی تماس بگیرین 09125352953

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

حصوری به اجرای احکام مراجعه و تقاصای توقیف اموال و در صورت عدم وجود مال، درخواست جلب نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله شما از طریق دفتر خدمات قضایی به اجرای احکام لایحه درخواست جلب ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما باید در اجرای احکام
، درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی محکوم علیه را مطرح نمایید
و سپس درخواست حکم جلب محکوم علیه را نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به اینکه پرونده در دادسرا است باید اجرای احکام را خطاب قرار دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق سامانه نوبت دهی قضایی از شهبه اجرای احکام نوبت بگیرید تا ابتدا اموال وی استعلام شود اگر مالی از وی یافت نشد تقاضای جلب کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورت قطعیت حکم یا عدم پذیرش اعسار می توان درخواست جلب داد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانجه پرداخت شد که هرگونه اقدامی منتفی است
در صورت عدم پرداخت تحت شرایطی امکان پذیر است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند قطعيت دادنامه و صدور اجراييه است