مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی سرپرست خانواده

سلام و عرض ادب بنده پدرم در تیر ماه سال 1400 وفات شدن و تمام خرج و مخارج زندگی مادرم و خواهر و برادرانم بر عهده بنده می‌باشد من چهار برادر دارم و دو خواهر دو خواهر بنده و یکی از برادرانم زیر سن قانونی هستند و تنها نان اور خانه بنده هستم آیا با این عناوین بنده می‌توانم خود را از رفتن به خدمت سربازی معاف کنم ممنون میشم که من رو راهنمایی کنید من و برادرانم مجرد هستیم و ازدواج نکردیم و در خانه پدری زندگی میکنیم

پاسخ ها :

معافیت سربازی سرپرست خانواده معافیت سربازی در صورت فوت پدر معافیت سربازی سربازی