مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری بگیر فرزند ذکور

درود، با توجه به اینکه پدرم فوت کرده و بازنشسته وزارت دفاع بوده من تا چه سنی حقوق پدرم تعلق می گیرد؟ شایان ذکر است متولد سال 80 هستم و دیپلم گرفتم و پشت کنکوری، تا الان هم حقوق بازنشستگی برام واریز شده البته نامادری من هم حقوق دریافت می کند. میخوام بدونم تا چه سنی و در چه شرایطی به فرزند ذکور حقوق تعلق می گیرد؟ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق بند 3 ماده 48 قانون حمایت از خانواده ـ فرزندان ذکور تا سن 20 سالگی و بعد از آن منحصرا در صورتیکه معلول از کارافتاده نیازمند یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی داشته باشند از مستمری برخوردار میشوند