مشاوره حقوقی رایگان - رشوه

با عرض سلام و ادب
احتراما ؛ اینجانب در سال 98 به همراه تعدادی از همکاران از جانب نهاد امنیتی دستگیر و در بازداشت و سلول انفرادی بودیم
جرم بنده این هست که یک خانمی اسم بنده در دفتری قید نموده با عنوان دادن دو سه تومان پول در صورتی که بنده نه کاری با این خانم داشتم و نه پرونده ای در دست اقدام نزد بنده داشته و همین عامل باعث شده که بدون هیچ گونه ادله و مستندی کیفرخواست صادر شود لطفا راهنمایی بفرمایید آیا قید کردن اسم در دفتر و عنوان کردن اینکه به بنده دو میلیون داده حکم محکومیت و یا تبرئه صادر میگردد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی پرونده ومدارک ومستندات بررسی گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

رمانی که در کیفر خواست متهم میشوید احتمال محکومیت بالاست