مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام. در یک پرونده بنده با همسرم دعوا داشتم ایشان صورت مرا پاره کرد. البته ایشان و من چند سال قبل بخاطر ضرب و جرح هردومان محکومیت داشتیم. در این پروند دادگاه گفت نامه پزشکی قانونی و مشکلات قبلی و داشتن یک سابقه صرفا دلیل نمیشه که الان منو زده و رای در دادسرا و دادگاه قطعی میشه و قرار منع برای همسرم صادر میشود. جالب است 2ماه بعد همسرم نمی دانم کجا زمین خورده از من شکایت میکند. دادگاه بخاطر سابقه قبلی. مشکلات قبلی و داشتن نامه پزشکی قانونی جلب دادرسی و مرا با لوث و قسامه محکوم میکند. دقیقا با همین استدلال همسر مرا بیگناه و با همین استدلال در دوماه بعد مرا محکوم کردند. ایا میشود اعاده دادرسی داد تا من هم همسرم را محکوم کنم به پرداخت دیه. ممنون. در حق من ظلم بزرگی شده.

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام اعاده دادرسی شرایط مختص خودش را دارد که در مورد پرونده شما کارساز نخواهد بود

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام اعاده دادرسی شرایط مختص خودش را دارد که در مورد پرونده شما کارساز نخواهد بود