مشاوره حقوقی رایگان - شاهدهای که به دروغ به دادگاه رفتن شهادت دادن

سلام من به علت دعواباپسرعموبدون من دادگاه تشکیل شده و2تاشاهدبرده که به دروغ گفتن من قمه کشیدم که یه شاهدانه ورامین است ومن توی قرچک دعواکردم ومن هم شاهددارم که قمه نکشیدم وهمین طوراستشهادمحلی ازکسبه وهمسایگان من واخواهی دادم بنظرشماقاضی شاهدهای اونوقبول میکنه یامنومن چون نرفتم محکم شدم به زندان وشلاق و16ملیون جریمه واخواهی دادم باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. واخواهی رسیدگی مجدد است. در جلسات رسیدگی دلایل ومدارک خویش را اعلام تا توسط دادگاه بررسی گردد.

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام محتوای اظهارات شهود در نظر قاضی موثر است.