مشاوره حقوقی رایگان - نقض قرار اناطه

سلام و عرض ادب
برای اثبات مالکیت موروثی فردی که وراث بدون اجازه او ملک مشاعی موروثی را به ف وش رسانده اند، قرار اناطه صادر شده که کارشناس و مجدد هئیت سه نفره کارشناسی و شهود مالکیت مشاعی را تایید کردند ، شاکی به قرار اناطه کیفری اعتراض زده بود که دادگاه شعبه دوم کیفری بر اساس شواهد بالا قرار اناطه را نقض کرده و نوشته براساس محتویات پرونده و نظرات کارشناسان، شاکی در ملک، که تایید کرده اند شاکی مالکیت مشاعی دارد، پرونده برای قرار مقتضی به شعبه اول بازپرسی ارجاع شده. آیا رای به نفع شاکی است؟ و اینکه در همین ملک مشاعی فروخته شده بدون اجازه از شاکی حدود 3 سال است که مستاجر آورده اند آیا می‌توان اقدامی کرد؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

رضا کولیوند

جناب آقای رضا کولیوند :

با سلام. ذی نفع در نقض قرار اناطه شاکی میباشد. لذا مرجع بازپرسی مکلف به تبعیت از دادگاه کیفری دو بوده و میبایست موضوع را تا اتخاذ تصمیم ادامه دهد. اجرت المثل ایام تصرف و خسارات وارده نیز قابل مطالبه میباشد. دادخواست خود را در ادامه تقدیم نمایید