مشاوره حقوقی رایگان - قرار اناطه

پرونده حقوقی وجود دارد بررسی شد قبل از صدور حکم دادگاه بدوی خواهان قرار توقف زده بود ولی قاضی قبول نکرد و رای داد خواهان محکوم شد رفت تجدید نظر قرار اناطه صادر شد دادگاه بدوی در شعبه دیگر اناطه را بررسی کرد باز هم خواهان محکوم شد و تجدید نظر کرد نسبت به رایی که صادر شد سوالم اینه اگر تجدید نظر حکم قطعی بدهد و رایی که بابت اناطه صادر شده را تایید کنه و خواهان محکوم شود پرونده اصلی یعنی اولی چی میشود ایا به محض حکم قطعی مختومه میشود یا دوباره بررسی میشود و حکم جداگانه میخورد یعنی یک حکم قطعی برا اناطه صادر میشود و یک حکم قطعی دیگر برای پرونده اصلی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله مورد دوم صحیح است بعد از قطعیت اناطه قاضی وارد رسیدگی به پرونده اصلی می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که قرار اناطه صادر می‌شود دادگاه به موضوع دیگری در دادگاه دیگری رسیدگی می‌نماید و در صورتی که قطعی شده به دادگاه ارجاع دهنده ارجاع داده می‌شود و به دعوای اصلی رسیدگی خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

آرای دادگاه چه در مرحله بدوی چه در مرحله تجدید نظر و یا هر مرجع قضایی یا غیر قضایی صالح دیگر قطعی شود لازم الاجراست

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

اناطه یعنی توقف که نتیجه دعوی حقوقی مشخص بشود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

رای قطعی رو بگیرید ببرید آنجایی که قراراناطه صادر کرده،تا آن شعبه رای بدهد