مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام.اگر کسی 1000سکه مهریه عندالمطالبه داشته باشد و همسرش فوت کند،نحوه تقسیم ارث چگونه است؟متوفی دارای پدر،مادر و برادر در قید حیات میباشد

سوال دوم: اگر زن و شوهری بخواهند بعد از مرگ هردویشان (درصورت نبود هیچ فرزندی) به یکباره تمامی اموالشان به کسی تعلق نگیرد، و صرف امور خیریه شود چه باید بکنند؟
با کمال احترام و تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-مهریه چزء بدهی متوفی است وتقسیم ارث به هر نحئ پس از پرداخت بدهی به طلبکار(البته در صورت مطالبه)تقسیم می شود.2- اقدام قبل از فوت.یاالله

یک وکیل

سلام" 1- فرض سؤال متوفی دارای سه نفر ورثه می باشد . پدر - مادر و همسر 2- وصیت زیاده بردثلث ترکه نافذ نیست مگر همه وراث وصیت نامه را تنفیذ نمایند و اگر بعض ورثه تنفیذ نمایند فقط نسبت به سهم آنان نافذ است و نسبت به سهم بقیه خیر . روش دیگر اینست مالک دارایی ، اموال خود را قبل از فوت صرف امور خیریه نماید و صرفاً اموال جزیی و کمی را برای ادامه حیات خود تا پایان عمر نگاهداری نماید که به هر حال آن اموال جزیی وی نیز پس از فوت به وراثش به ارث خواهد رسید.