مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک انباری از آپارتمان

سلام‌من یک واحد آپارتمان دارم که در طبقه همکف به متراژ 40 متر است این واحد دارای یک انباری در زیر همکف است که دارای متراژ 38 متر و دارای سرویس حمام و دسشویی و آشپزخانه کامل است آیا امکان دارد به عنوان یک واحد جدا سند براش بگیرم ؟سن کلی آپارتمان بالای 15 سال است

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شهرداری مراجعه نمایید و از طریق شهرداری و اداره ثبت با پرداخت هزینه و رعایت اصول مقررات اقدام کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی توسط اداره ثبت اسناد امکان یا عدم امکان چنین درخواستی بررسی گردد