مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند برای انباری فاقد سند

با سلام و تشکر از مطالب مفید سایت شما و زحماتی که در پاسخگویی مسائل دارید
بنده سال 95 یک واحد آپارتمان درساختمان 12 واحده خریداری کردم که یک واحد انباری در پشت بام وجود داشت که فاقد سند بود
با رضایت تمام مالکین و مدیر ساختمان(صورت جلسه کتبی و امضاء تمام مالکین) هزینه انباری را در همان سال پرداخت کرده و خرج دوربین ساختمان شد .
حالا بعد از 6 سال و نقل و انتقال بعضی از واحدها آیا کسی از مالکین جدید که آن زمان جزو مالکین نبودند کسی میتواند ادعای مالکیت انباری را داشته باشد؟
و آیا بنده میتوانم برای اخذ سند شهرداری برای انباری اقدام کنم؟
با تشکر از مجموعه شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر پیگیری شما از طریق شهرداری نتیجه ای نخواهد داشت و با همین شرایط و بدون سند می توانید استفاده کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر شهرداری و اداره ثبت سند جداگانه
صادر نخواهد کرد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مالکین جدید میتوانند مدعی باسند چون کار شما غیر فانونی بوده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت از طریق شهرداری و ثبت پیگیری شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نمیتوانید بله هر یک از مالکین میتواند درخواست تخریب همه انبارها را بخواهند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله اصولاً انباری مستقر در پشت بام مشاعی تلقی می‌گردد و باید رضایت تمام مالکین متصرفین اخذ شود در غیر این صورت مالک جدید نیز میتواند ادعای مالکیت انباری پشت بام را به نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله مالکین جدید می توانند مدعی شوند