مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در صورت ترک منزل زوجه

همسر من 3ساله زده از خونه بیرون بچه رو هم با کمک مادرش برده و 3 سال اصلاً نذاشته من بچه رو ببینم از جانب دادگاه ناشزه اعلام شده حالا بعد 3 سال یک شعبه دادگاه اینا رفتن دوباره درخواست دادن میگن نه من باید نفقه رو بدم وقتی خونه نیست سه ساله نیست

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با رای عدم تمکین دفاع کنید نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد
ولی نفقه فرزند برشما واجب است

رضا کولیوند

جناب آقای رضا کولیوند :

با سلام. رای و دادنامه قطعی عدم تمکین و نشوز زوجه را به مرجع اخیر تقدیم نمایید. بطور توامان نیز اظهارنامه ای مبنی بر عدم تمکین زوجه به خود ایشان ارسال فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه زوجه ناشزه محسوب شده است مستحق نفقه نمیباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به همسرتون نفقه تعلق نمی گیرد
نفقه فرزند قابل مطالبه است
شما می توانید دا‌دخواست ملاقات فرزند بدهید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه رای برعدم تمکین داشته باشید زوجه مستحق نفقه نیست.