مشاوره حقوقی رایگان - استخدام دانشگاه افسری در صورت رابطه مقعدی

سلام
17سالمه و به شدت علاقه به نظام دارم دوست دارم دانشگاه افسری استخدام بشم ولی متاسفانه از روی جاهلیت قبلا رابطه مقعدی داشتم و واقعا پشیمونم آیا راه حلی است که دانشگاه افسری استخدام بشم.لطفا جواب بدین ذهنم خیلی درگیره.
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان استخدام مقعد معاینه نمی شود و به نظر می توانید جهت استخدام اقدام کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر جای شما وو شغل سما جای دیگر ی است و مراقب گفتار خود باشید که محتملا به همین دلیل و اقرار به ان با مجازات های سنگین سلب حیات مواجه نشوید