مشاوره حقوقی رایگان - اطاله دادرسی توسط قاضی

سلام ،من از سال 1401 تا کنون دو پرونده مجزا درخصوص مطالبه وجه از دو مستاجر در دادگاه در یک شعبه دارم که هردو آماده و منتظر رای است برای یکی از آنها قاضی مدام وقت نظارت تعیین میکند و موعدش که میرسد خط میزند یک تاریخ دیگر تعیین میکند .در پرونده دیگر با وجودی که در جلسه اول رسیدگی افزایش خواسته همراه با ارجاع به کارشناس خسارات منزل کرده ام اما قاضی قرار کارشناسی صادر نمیکند و هردو پرونده معطل مانده آیا موارد شامل اطاله دادرسی قاضی میشود و شرایط شکایت از قاضی با این عنوان را دارد ؟ مرجع رسیدگی کننده کجاست ؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق رئیس دادگستری موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل پرونده و مستندات آن کافی باشد و پرونده آماده برای رسیدگی و صدور رای باشد نمی‌تواند وقت نظارت بی دلیل تعیین کند. شما میتوانید به علت اطاله دادرسی از طریق رئیس دادگستری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به رئیس محترم مجتمع یا رئیس محترم دادگستری مراجعه نمایید