مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از دیدار فرزندم

سلام. حضانت دخترم با من هست و اینکه همسرم سه هفته هست بچه رو برده و نیاورده دخترم 4سالش هست من چه شکایتی یا چه کاری انجام بدم زود به نتیجه میرسم و دخترم رو ازش بگیرم گوشی همه چیش خاموشه

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

از طریق حکم حضانت و واحد اجرای احکام، اقدام نمایید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. به واحد اجرای احکام مربوط به حکم حضانت مراجعه کنید و درخواست صدور اجراییه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حکم حضانت صادر شده است دیگر نیازی به دادخواست نیست به واحد اجرای احکام مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دستور موقت اخذ نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کیفری مطرح کنید و از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری کنید.
برای پس گرفتن فرزند می توانید از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید