مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقالات انشعابات ملک در شهر دیگر

با عرض سلام و خسته نباشید
امکان داره که نقل و انتقال آب و برق ملکی در شمال رو در تهران انجام داد؟
یعنی فروشنده در تهران هست و میخواد بدون اینکه بره شمال آب و برق رو به نام خریدار کنه،راهی هست؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً باید در ادارات محل وقوع ملک این انتقال صورت بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر امکانپذیر است.
از طریق دفتر پیشخوان دولت به نظر این امور انجام می شود .
اگر به هر دلیلی پیگیری تمام یا برخی امور در شما باشد خریدار می تواند جهت پیگیری آن امور از فروشنده وکالت کاری بگیرد.