مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج و فسخ نکاح و مهریه

سلام وقت بخیر با دختر عقد ( ازدواج) کردم که بعدا حدود یکی دو هفته بعد از عقد بخاطر فشار های دعوای بین پدر و مادرش و ‌عمه اش (دخالت‌های عمه اش در زندگی برادر و جدیدا در زندگی برادر زادش) ابراز ناراحتی ‌و افسردگی کرد و خواهان پیگیری و رفتن به دکتر روانپزشکی کرد که رفتیم و دکتر روزانه 24 قرص برای او تجویز کرد که بعداز ازدواج دورشدن از محیط خانه حالش بهتر شد قرص ها رو کم کم قطع کرد در حدود 3نیم سال اما حالا بهمون دلایل مشکلات قبلی در عرض 2ماه 3دفعه اقدام (در خانه‌مان) به خودکشی کرده که پیگیری کردم و متوجه شدم داروها فقط داروهای افسردگی نبوده و داروهای دوقطبی و سرع هم بوده البته چند دفعه ای هم غش کرد تو این 3نیم سال اما همش میگفت قندم‌افتاده یا فشارم‌ افتاده پیگیری کردم و متوجه پرونده های پزشکی متعدد روانپزشکی قبل از ازدواج شدم و تشخیص اولیه پزشکان هم دوقطبی و افسردگی هست ( خانواده با مسئله خودکشی خیلی سطحی برخورد کردن) و الان از ترس جان خودم و اینکه تو خونه تنها بلایی سر خودش نیاره حدود یک ماه هست جدا زندگی میکنم مادرش قبل از عقد فقط به گفت که دخترم کمی حساس هست بیشتر باید هواش رو داشته باشی ولی نگفت که بیمار هست متاسفانه پدرش هم بیماری روانی دارد که این رو هم از من پنهان کردند و احتمال ارثی بودن این بیماری زیاد هستش چکاری باید انجام بدم

پاسخ ها :

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
موضوع مطروحه حضرتعای دارای ابعاد پیچیده ای است که قطعا باید از مشاوره حضوری با وکلای متخصص بهره ببرید لکن درکلیات باید بعرض برسانم اگر مستندات نتقن مبنی بر وجود بیماری روانی قبل از عقد بدست بیاید؛ قطعا میتوان دعوی فسخ نکاح مطرح کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

موارد از تدلیس در ازدواج می‌باشد بعد از اطلاع پیدا کردن به مورد فریب ازدواج میتوانید دادخواست فسخ نکا ح مطرح نمایید قابل ذکر است که اگر فوری اقدام ننمایید حق فسخ از بین خواهد رفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در خصوص فسخ نکا به جهت تدریس در ازدواج دو راه وجود دارد شکایت کیفری که جرم و حبس دارد فسخ نکا مسئله بسیار پیچیده‌ای می‌باشد زمان شرایط تعهدات همه در آن حائز اهمیت است مسئله ساده‌ای نیست که در یک سوال بتوان به آن پاسخ داد می‌بایست تمام جهت آن بررسی شودراه‌های گوناگونی برای اثبات یا عدم اثبات وجود دارد