مشاوره حقوقی رایگان - میخوام برام یه فسخ نکاح ازدواج رو هم راهنمایی کنید اگه شد شکواییه

خانم بنده قبل با وعده پول و ثروت منو وادار به ازدواج کرد ولی بعد مدتی زد زیر حرفهاش گفت انقد پول دارم دو دهنه مغازه دارم یکشون بهت میدم ولی همه که هیچ دروغ بودن الانم بیمارس غده تیرویید داره که ازم پنهان کرده که وقتی باردار شد با ازمایشات متوجه شدم و طوری شد که انقد قرص مصرف میکرد حین باریداری که بچه سقط شد و حالا رفته مهریه و نفقه رو اجرا گذاشته حالا میخوام راهنماییم کنید الکی هم رفته استرداد مال منقول کرده میخواد پیش بگیره که پس بیفته البته درخواست طلاق یکطرفه هم داده

پاسخ ها :

یک وکیل

فسخ تعريف حقوقي دلايل و مراحل خاصي داره و با طلاق متفاوته
البته اگر مدعي باشيد بخاطر وعده ها حاضر به ازدواج شديد و فريب خورديد مي توانيد فسخ و مطرح كنيد اما نكته مهم اينه حق فسخ ، فوريه يعني بعد از اگاهي از فريب مي بايست سريعا در دادگاه مطر ح بشه
چند سال بعد ازدواج نميشه براحتي ثابت كرد كه به تازگي متوجه فريبكاري همسر تان شديد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهریه را باید پرداخت و نفقه هم مستلزم تمکین است