مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام فرزند در شناسنامه پدر

اسمم در شناسنامه پدرم ثبت نشده و ایشان فوت شدن و بعداز گذشت چند سال میخوام تقاضا کنم که اسمم وارد بشه و ضمنا اسم پدرم در شناسنامه من ناقص هست ... و چه کاری میتونم انجام بدم برای اینکه اسمم وارد شناسنامه پدرم بشه ... و اینکه اسم پدرم درشناسنامه من تصحیح و کامل بشه

پاسخ ها :

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام ابتدا برای اثبات نسب اقدام کنید که البته با فوت پدرتون امکان گرفتن دی ان ای از خود ایشون امکان نداره مگر اینکه خواهر و برادری داشته باشید که اسم پدرتون در شناسنامه اون ها درج شده باشد در این صورت می توان تست گرفت و اثبات کرد اگر هم راهی برای این کار وجود ندارد مجبور به توسل به استشهادیه هستید که آن چنان کار آمد نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به ثبت احوال مراجعه نمایید و با ارائه مدارکمشکل خود را حل نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد